Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-9827797 Email : info@egglezos.gr

ΤΕΧΝΙΚΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ
Rust Spirit:

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ισχυρός ενεργοποιητής σκουριάς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει διακοσμητικά εφέ πάνω σε σιδηρούχες επιφάνειες.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

  • Εφαρμόστε το RUST SPIRIT σε υγιείς σιδηρούχες επιφάνειες, στεγνές και καθαρές και χωρίς υγρασία.
  • Η εφαρμογή μπορεί να γίνει με ψεκασμό, πινέλο, πανί, σφουγγάρι, πινέλο ή με οποιοδήποτε άλλο εργαλείο που επιτρέπει το επιθυμητό διακοσμητικό αποτέλεσμα.
  • Η αντίδραση της οξείδωσης θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως με την εμφάνιση σημείων σκουριάς. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει καμία αντίδραση του μετάλλου, είναι πιθανό να υπάρχει στην επιφάνεια κάτι που την προστατεύει από τη σκουριά. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να τρίψετε προκειμένου να καθαριστεί το μέταλλο. Συνιστάται να εφαρμόζεται το RUST SPIRIT με ανομοιόμορφο τρόπο πάνω στην επιφάνεια, ώστε να επιτευχθεί ένα τελικό αποτέλεσμα όσο το δυνατόν πιο φυσικό και ρεαλιστικό. Μην αφαιρείτε το προϊόν κατά τη διάρκεια του στεγνώματός του.
  • Αφήστε το να στεγνώσει τουλάχιστον 24 ώρες, ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα και την υγρασία που υπάρχει στο περιβάλλον κατά την εφαρμογή.
  • Σε ξηρό περιβάλλον με πολύ χαμηλό ποσοστό υγρασίας μπορείτε να ψεκάσετε λίγο νερό στην επιφάνεια δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα ώστε να επανενεργοποιηθεί η αντίδραση της οξείδωσης.
  • Ανάλογα με την επεξεργασία της επιφάνειας και το είδος της τεχνοτροπίας που θέλετε να δημιουργήσετε, ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να παραταθεί.
  • Μετά την απόκτηση του επιθυμητού διακοσμητικού αποτελέσματος, ξεπλύνετε με άφθονο νερό για να σταματήσετε την χημική δράση του Rust Spirit και αφήστε την επιφάνεια να στεγνώσει εντελώς


 
Σχετικό βίντεο με την εφαρμογή του υλικού
Προδιαγραφές
Υλικού
Επιστροφή στις
Τεχνικές