Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-9827797 Email : info@egglezos.gr
DUROSTICK VISTA

DUROSTICK VISTA


Κωδικός: 670750


Ακρυλικό διάφανο ματ βερνίκι εμποτισμού, με ισχυρά φίλτρα UV, εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες, δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου.

Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό φιλμ προστασίας, χωρίς να γυαλίζει. Επιτρέπει την ανάδειξη των επιφανειών τονίζοντας, τη φυσική τους απόχρωση.
Το άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργεί η εφαρμογή του VISTA το κάνει την καταλληλότερη επιλογή για επάλειψη της επιφάνειας των πατητών τσιμεντοκονιών DUROSTICK DS-250 & DS-252 flex καθώς και κάθε φυσικής πέτρας δαπέδου ή όψεως κτιρίου.

Σε επενδύσεις από φυσικές πέτρες, σε δάπεδα και όψεις κτιρίων η επάλειψή τους με δύο επιστρώσεις του βερνικιού VISTA έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία επιφανειών που δεν γυαλίζουν, δίνουν την αίσθηση του ‘βρεγμένου’ και αναδεικνύουν με άψογο και καλαίσθητο τρόπο τα ‘νερά’ της πέτρας που έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε επενδεδυμένη επιφάνειαΕρώτηση για το προϊόν Δείτε το pdf

Σχετικά Προϊόντα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής
για αγορές άνω των 150 €
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Εώς 4 Άτοκες Δόσεις
για αγορές άνω των 250 €